Post by perplaptavaze on Mar 9, 2022 5:10:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merchant Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merchant Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik az összes ▞▞▞
▞▞▞ Merchant Master 2022 version ▞▞▞
Nincsenek külön történetszálak. Ha a nőt választja, nincs női történet. Pusztán kozmetikai. A szeretett emberek továbbra is nők, az animációk pedig nagyon szexisztikusak.
Miért kell visszahívnom őket a vásárlók sorából csak azért, hogy háziállatot cseréljek? Ez akkora gond. A sógor kiválasztásakor adja meg a játékos nevét. Még egy dolog, a játékosnak meg kell engedni, hogy eldöntse, hogy monopólium esetén a titkos átjáróba megy-e vagy sem.
兒女 系統 好像 有點 問題. 早 兩 天 傳喚 了 5 個 兒女 後 就 一直 出 hiba. 現在 只 顯示 了 一 個 兒女, 前面 4 個 顯示 空閒 可 是 填 上 上
Túl sok a tennivaló az elején
reklámok miatt próbálom ki ezt a játékot. hát úgy döntök, hogy játszom, de csak néhány percig, amíg rájövök, hogy nem szeretem az ilyen játékokat. minden rajtad múlik, de számomra abszolút NEM.
Túl sok bot fiók van, ami miatt néhány játékos rendkívül magas pontszámot ér el számos globális és helyi eseményen. Öt csillagot adok rá, ha meg tudják oldani a problémát
Imádom ezt a játékot, jelenleg nincs gond, nagyon-nagyon szép játék egyébként.
Kirúgtak egy szerverről, hogy helyet csináljak másoknak, így mindent elvesztettem, amikor ott volt a többi szerver
Tetszik ez a játék 😁
A játék nagyszerű volt... Eddig nem tudok bejelentkezni, és már több mint egy napja. Támogatás sehol. Nem játék chaten, nem e-mailben, de még FB-n sem. Lemaradok az eseményekről és a jutalmakról, de még mindig nincs senki, aki segítene a probléma megoldásában.
A legutóbbi frissítés p2w lett. Sok szerencsét.
Eddig jó, mint a többi hasonló játék
ez egy jó játék. igazából nem sok. könnyű tétlen játékot játszani.
A fejlesztőknek be kell vezetniük egy válási rendszert a szeretettekkel, mint például a szellemi állatoknál a felszabadító funkciót. Sok gyenge, alacsony bevételű szerelmem van, amitől gyerekek születnek. Bosszantó, hogy mód van arra, hogy eltávolítsam ezeket a szeretteimet.
Gyenge ügyfélszolgálat. Csak a bot válaszol Önnek, és nem törődnek az Ön aggályaival. Jobb a Trading Legends-t játszani, sokkal olcsóbb a feltöltése és az angol szinkronszínészet.
Szerintem ez egy nagyszerű játék, de több tehetséget és házastársat szeretnék látni
Mindig kényszerítse a Hello Developer bezárását. Miért nem lehet hirtelen játszani a játékot, és miért lép ki mindig a játékból? bár ez még soha nem fordult elő. Meg tudod javítani? Csalódott vagyok, mert többször van feltöltésem a játékban. és most a játékod nem játszható. Köszönöm
További fejlesztésre van szükség XP-vel és társkeresővel. De a fő probléma a késés. Nagyon késés csatában vagy cserében.
Ez bizonyos értelemben szórakoztató, mivel rengeteg olyan dolog van, amely elfoglalja Önt, miután elkezdi a játékot. A vicces az, hogy annak ellenére, hogy női avatárt választottam, a játék valahogy férfi avatarnak tekint, abból ítélve, hogy hogyan szólít meg engem és a női karaktereket, akiket a kedvesemnek adott?? Nem igazán bánom, de remélem, ez lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy bármelyik nemet válasszák romantikus partnerünknek, egyedien és szórakoztatóan hangzik!
A játékerő folyamatosan zár. Régen tetszett, most nem tudok játszani. Azt a pletykát hallottam, hogy most blokkolták Indonéziában. Szóval miért ne távolíthatná el az indonéziai boltból. Az utolsó véleményemet is eltávolítottad. Miért?
Szórakozás.
Tidak bisa login lebih dari 24jam di akunku server 26 global (Bar), apa yang salah dengan akunku, padahal aku tidak melakukan apapun dengan curang, malahan aku sudah membayar untuk menjadi VIP
Miért van lehetőséged női karakternek lenni, ha a játék teljesen egy férfi karakterhez van kötve? Tehát alapvetően kénytelen vagyok leszbikusnak lenni, mert még egyetlen férfi sem "szeretett"
$ aq Q 2 nj A t11 és aw 1= q !v @€/ cee
Jó és friss játék. Az egyetlen kérdésem a következő. Az Admiral szerver csak orosz? Mert én nem láttam itt angolul beszélőt lmao xd
Mindig kényszerített bezárásra került, a fiókom pedig hiányzik, mintha nem is tudok bejelentkezni. Van erre pénzt költeni, de mégsem tudod játszhatóvá tenni? Szégyelld magad
Merchant Master Simulation irx
A játék úgy ahogy van, nem nagyon érdekel a helyezés, így a P2W szempont nem nagyon zavar. De ez egyáltalán nem olyan, mint a hirdetések, a játék teljesen más. Ha a hirdetések csak őszinték lennének, 5 csillagot kapott volna tőlem
Szórakoztató játék volt a frissítés előtt, nem bánom, hogy pénzt költsek, ha amit cserébe kapok, az megéri. Most 3 naponta kell újraindítanunk a shoprow-ban, és cserébe te is csökkented a pontokat. A nádtömések néhány fontos elemet is eltávolítanak. egyre rosszabb lesz..
O már egy ideje játszom ezzel a játékkal, főleg amióta VIP6 vagyok. A csereablakban minden jó volt és a vásárlósor is jó volt. El kellett menni és csökkenteni kellett a vásárlói összeget akár 90%-ra, és meg kellett emelni az összes árat a tőzsdén, sőt néhány terméket ki is kellett venni. Most már nem sok bankettet rendezhetnek az emberek, mióta eltávolítottad a banketthez szükséges tárgyakat. Ez a frissítés valóban tönkreteszi a játékot.
A játék nem nyitható meg a legújabb frissítés után
Ne játsszon komolyan ezzel a játékkal, csak elpazarolja a pénzét, hogy újra és újra feltöltse, csak hogy versenyképes legyen ezen a játékon.
Összeomlik és többé nem lehet kinyitni. 3x újratelepítve.
Csak néhány megjegyzés a legújabb frissítésekhez. Most SOK pénzt kell költened a továbbjutáshoz, ami a játék legvonzóbb tulajdonságából fakad - régebben nem szerettem anyagokat gyűjteni és felkészülni a versenyre. Nem bánom, hogy pénzt költek (majdnem vip6), de a frissítéssel a gyűjtőfunkciók nagy részét csak visszahúzták. Kilépek a játékból, hacsak a fejlesztő nem adja vissza nekünk az eredeti verziót.
szép művészeti stílus és grafika
Merchant Master Simulation vte
Hatalmas dolcsit költöttek erre a játékra, VIP 5 helyezést a legjobb 20 pozícióval az 1 szerveren, csak azért, hogy megtudjam, többet kell költenem a frissítés után. A vásárló sora nem működik, bankett terem, nincs több magánlakoma megtartására alkalmas tárgy, hacsak nem költünk pénzt a vásárlásra, sok terméket most $$$-ért kell megvásárolni. Veszteség kedvem a bejelentkezéshez és a fiókom frissítéséhez, ami csak azt jelenti, hogy nem akarok több pénzt költeni a fiókom bővítésére.
a kutyája, pontosan olyan, mint az a kereskedési kereskedő játék. csak kevesebben játsszák ezt.
egy kis késés..de nem baj
Merchant Master Симулације iji
Tényleg jó alapjáték. Rangsorolás Az események balra és jobbra, a jutalmak kissé hiányoznak az első 20 alattiak számára, de sok erőforrásra van szükség a frissítésekhez. És mint a legtöbb műfajban, jó összeget kell költened, hogy előrébb juss/maradj (főleg, ha versenyképes vagy). És ez érthető. De van egy határa annak, amit egy olyan alkalmi játékos, mint én, hajlandó költeni. Röviden, én legalább jól szórakoztam, és azt ajánlom, hogy először próbálja ki.
Meg tudod javítani a játékot, folyamatosan összeomlik, amikor mobil adatot használok. De Wi-Fi kapcsolat használatakor működik.
Szia👋! A telepítés napja óta nem tudom megnyitni a játékot. Amint kinyitom, a képernyő teljesen fekete, és leáll
Ez csak egy hét múlva érdekes, és ha magasabb rangot szeretne elérni, több készpénzt kell fizetnie
Egyszerű játék, nagyjából p2w. Ecchi sok, túl sok gyerek, olyan, mintha eladnák őket
A játék minden frissítéssel rosszabb lett. ez már nem élvezetes, mivel a nem fizető játékos számára lehetetlen továbbjutni a játékban.annyi jó játékos maradt már 😟
A játék nem nyílik meg, és mindig kényszeríti a bezárást, kérjük, javítsa ki a problémát, köszönöm
Pénzt költött játékosként ez a frissítés leértékelte korábbi vásárlásait. Tehát rendszeresen költeni kell ahhoz, hogy átlagos játékos legyél. Az új frissítés rengeteg elemet távolított el a csere céljából, és az ingyenesen játszható játékot még nagyobb kihívást jelent. Javasoljuk, hogy maradjon távol, amíg a fejlesztő ki nem javítja. Tipikus "a fejlesztő kapzsi, és több pénzt kap". Ideje felkutatni egy új játékot, amelyet máshol tölthet. Szép volt, amíg utoljára Merchant Master.
Az alkalmazás nem hajlandó elindulni az utolsó frissítés után
Merchant Master Symulacyjne uox
위대한 상인 시뮬레이션 wdp
szép
Mr Gun ארקייד syl