Post by perplaptavaze on Mar 9, 2022 5:04:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Steam ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Steam IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор примогема ▞▞▞
▞▞▞ Steam 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се апликација Стеам. То је буквално као да имате Стеам на свом уређају где год да идете. Најбољи део је када добијете обавештење о једном од ваших артикала на листи жеља који су на распродаји. Али у сваком случају, кориснички интерфејс је лак за разумевање и навигацију. Повезивање вашег налога је беспрекорно, под условом да знате своје податке. За мене је то апликација са 5 звездица.
Мислим да је ово само грешка у систему, али сам преузео и купио игру. Када сам отишао да га играм, питало ме је да ли имам Стеам налог и рекао сам да. Није ми дозволио да кликнем на да, и више пута је покушао да направи нови налог. Још увек нисам могао да играм игру, или кажем да имам Стеам налог. Требам помоћ.
Ова апликација изгледа веома лоше по мом мишљењу. Треба га преправити са бољим визуелним изгледом. Али вам даје све потребне информације о ценама, вашем Стеам профилу и пријатељима, тако да га свакако препоручујем!
Ако сте хардцоре, дугорочни (15 година) корисник Стеам-а попут мене, ова апликација је апсолутна неопходна. То је лудо корисно и представља централни захтев, посебно због двофакторске аутентификације коју пружа. Једна од јединих притужби које имам је да је прегледање продавнице/заједнице превише слично искуству веб претраживача.Због чега то није побољшано мобилно искуство. Ако су почистили начин на који претражујете кроз заједницу продавница, то би било 0ерфект. Ипак, то није довољно да га умањи.
Апликација Генерално је употребљива само. Интерфејс за апликацију није оптимизован за мобилне уређаје. Као да је преузето са ПЦ СтеамОС-а и стављено у мобилни.Учините функцију ћаскања интерактивнијом. Имам непрочитану поруку, али не могу да сазнам ко ми је послао те поруке. Оптимизујте апликацију за употребу телефона. Онда би могао добити 5 звездица.
Багује говно
Steam Underhållning jkdq
Волим Стеам и тако могу да проверим неке ствари овде када нисам са радне површине. Али дизајн корисничког интерфејса ове апликације је веома груб.
Још увек нема подршке за емотиконе, нема подршке за групно ћаскање, итд. Чини се да недавно ћаскање ради мало боље (у последње време ми даје број у менију, али не приказује недавна ћаскања на врху). И даље подстандардно искуство, нема начина да кажете са ким сте ћаскали у последњих Кс дана/недеља или наручите према недавним контактима/порукама.
Ова апликација је тако лоше направљена. Боље ми је да користим Стеам ћаскање преко претраживача већину времена. У овом тренутку, једина ствар коју користим је Стеамгуард. Искрено, било би боље да једноставно пређем на Гоогле аутентификатор како не бих поново морао да користим ову спору апликацију за смеће.
Rescue Wings! Arkada nng
Како да се повежете.НЕЦЕ!!!! АЛИ ЗНАМ ДА ЈЕ ДОБРА МОЈ ДРУГ КОРИСТИ ДА СКИДА ИГРИЦЕ АЛИ ДВЕ ЗВЕЗДЕ ЈЕЛ НЕЧЕ ДА СЕ УЛОГУЈЕ А ЗНАМ ДА ЈЕ ДОБРА
Чини се да кориснички интерфејс мобилне апликације Стеам није оптимизован за употребу на мобилним уређајима, сложени падајући менији и сићушна дугмад изгледају скоро као копирање/пејст из Виндовс апликације. Осим навигације и корисничког интерфејса, понекад се чини да се не учитавају на мој широкопојасни, али добро ради на мобилним подацима, ово се дешава само ретко. Плус, дајте нам стварни садржај сесије након игре као што то чини Виндовс апликација. Праћење достигнућа у апликацији функционише сасвим добро, а куповина нових игара и садржаја такође добро функционише за мене.
Steam Underhållning jkdq
Најгрешија апликација на мом телефону. Врло мало страница се учитава и приказује исправно (ако се уопште учитавају). Борим се да пронађем праве речи да објасним колико је ужасна ова апликација. Запањујуће ми је што Стеам, ОД СВИХ ПЛАТФОРМА, није могао да схвати како да направи апликацију која исправно ради. Ако бих могао да дам овом негативном звездицом јер је толико смешно лош да му је потребна кожа света кловна, добио би -5 труба од 5.
Једина ствар која ми је спречила ово од 5 звездица је ретардирани парни штитник...постоје далеко бољи начини да се то уради.
Преузео сам ову апликацију да играм неке занимљиве игрице које не могу да добијем на свом телефону, али кад год одем да преузмем нешто, одведе ме на врх странице и не ради ништа. Користим Цхромебоок и можда је то проблем? Ако је то тако, онда је ово веома разочаравајуће и можда ћу морати да деинсталирам апликацију ако не могу да је користим даље осим да једноставно погледам и видим.
Једина добра ствар у вези са овом апликацијом су функције Стеам цхат-а које сам ретко користио. Углавном се учитава када претражујете нешто са тржишта, ЈЕР ЈЕ ДУГМЕ ЗА ПРЕТРАГУ, ДИЈАЛОГ И КОМБО БУГОВАНО У ОВОЈ АПЛИКАЦИЈИ, неки одељак чак има исти интерфејс као верзија за десктоп. ох и парна заштита је заиста корисна.
Апликација ради добро за оно што јесте. Оно што је разочаравајуће у вези с тим, о чему се није говорило буквално годинама... чињеница да не можете да изаберете свој статус на мрежи у овој мобилној апликацији. Зашто? Ако желим да се појавим ван мреже, отварање ове апликације ће вам то потпуно уништити.
Заиста невероватна апликација!!! Држи ме у току са мојим Стеам налогом, мобилну аутентификацију је лепо имати и добијам Пусх обавештења кад год је артикал на мојој листи жеља на распродаји!!! Могу да претражујем, купујем и инсталирам са даљине на свој рачунар...
Steam Underhållning jkdq
Најбољи сервис за игре. Очекивао бих да видим да ће Гоогле на крају купити Валве како се Стадиа повећава, али до тада, ако имате рачунар за игре, вероватно би требало да интегришете Стеам у свој телефон. Погледајте и апликацију Стеам Линк, набавите неку врсту блуетоотх контролера и играјте своје ПЦ игрице на телефону/таблету!
Веома сам задовољан корисничком подршком. Мој налог је украден и успели су да га поврате за само 4 сата! Можда није толико корисно на мобилним уређајима као на рачунару, али је ипак лепо моћи да погледате своју библиотеку, листу жеља, продавницу и ћаскате са пријатељима на мобилном уређају. Препоручено.
Могу да видим да ли су пријатељи на мрежи, али немој ми показати када су у игри. Поправи ово.
За велику компанију као што је вентил, ова апликација је заиста половична. За решавање неких проблема су биле потребне године, а интерфејс је заиста застарео. Зашто постоји Стеам апликација за ћаскање која је много боља од ове. Зашто једноставно не интегришете обе апликације заједно, уместо да трошите ресурсе фокусирањем на две апликације које раде сличне ствари? Поправите ово пре покретања других апликација.
Steam मनोरंजन mcu
Дајем 3/5. То је одлична апликација која добро функционише. Али ако желите да шаљете слике/учитавате датотеке онда морате да користите стеам ћаскање (другу апликацију). Ова апликација вам омогућава да ћаскате са пријатељима. Међутим, веома је ограничено, можете само текстуално ћаскање. Ако желите више, требаће вам апликација за стрим ћаскање. Не разумем зашто програмери не споје две апликације да би направили једну Стеам апликацију! То је глупо.
Не могу да погледам фотографије и видео снимке игре, а не могу ни да комуницирам са њом!? То није мој интернет, само ваша апликација!! Поправи то јер је тако досадно..
Довољно је за стеам гуард и потврде, али кориснички интерфејс је ТАКО застарео да не знам зашто га неће ажурирати
Неће ми дозволити да направим налог, сваки пут када унесем своју е-пошту и изјавим да сваки пут уклања све, поправите то јер постоји апликација која ми треба за мој час анимације.
моја стеам грешка не може да се пријави. добила сам поруку (било је превише грешака при пријављивању са ваше мреже у кратком временском периоду.) моја веза је добра и стабилна, након што чекам 1 сат и даље ми шаље све исте поруке. време како да поправим ово покушао сам да га поново инсталирам и не ради
Лепо, али.. Подешавања приватности су сада покварена (укључујући верзију апликације Стеам за ћаскање) након ажурирања нових функција на летњој распродаји, не могу приступити овој опцији, празна је у подешавањима подешавања и нема опције за уређивање профила. Поправите ово јер је и ова карактеристика важна.
Хтео сам да направим налог .али се враћа на почетну страницу и говори ми да допуним налог. Покушао сам поново и опет се ништа није догодило
Интерфејс за пријаву је и даље ужасно покварен. Захваљујући тренутним искључењима са Стеам-ом, неким људима су уништили пријаву и сада не могу да се пријавим. Заиста би требало да поправе ову апликацију за андроид кориснике, једноставно је ужасно.
Steam Underhållning jkdq
Као ффс, не могу да повратим свој налог јер је апликација толико ретардирана
Не могу да се пријавим на мобилну апликацију, шта се десило са сервером? Кад год се пријавим, само се освежава као да се ништа није догодило. Исправите ову грешку.
Страшно.Сваки пут када покушам да потврдим да нисам робот, стално говори да је мој одговор неважећи тако да нема начина да отворим налог
Једини разлог зашто сам ово добио за свој телефон је био да продајем артикле на тржишту без потребе за периодом чекања од 15 дана, али мобилни аутентификатор чак и не ради. Каже ми "Нисам га користио 7 дана" након што сам га имао месец дана. Сваки пут када покушам да сазнам више о томе (јер можда радим нешто погрешно), само ми даје везу до плаисторе-а да инсталирам апликацију. Изузетно бескорисно.
У реду је за ћаскање (осим што не можете да шаљете слике) али ја некако не добијам никаква обавештења, имам их све укључене и апликација понекад приказује обавештења а често и не.. Било какво решење или да ли је то грешка?
Имам ову врсту грешке када покушам да верификујем свој налог, писало је да је већ верификовано, али не могу чак ни да наставим са верификацијом
Имам траде на холд-у и мрзи ме да чекам