Post by perplaptavaze on Mar 9, 2022 4:52:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати багато монет ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Хороша гра була б кращою, якби були нові скіни змій, занадто багато реклами. Жадібний. щоб усі знали, що якщо ви завантажите цю гру, ви отримаєте рекламу після кожної смерті. Чесно кажучи, я думаю пограти в іншу подібну гру, тому що реклама витрачає забагато мого часу
The Wild Case Dobrodružné bky
Спливає рейтинг кожні 2 хвилини дратує.
ця гра перевантажена рекламою!!! навіть коли ти не хочеш відроджуватися, завжди є реклама!!!
Оголошення позбавляються від реклами 2 долари, решта – це лише спогади дитинства про цю гру, яка досі весела
Wormax.io в App Store
Не впевнений, що грати проти ботів, але дуже легко. Двічі отримав понад 55000 балів. Гра, яка витрачає час, не потребує інтелекту. Також забагато реклами.
Редагувати: я заплатив за відсутність реклами. Це було найкраще! Коли я платив за відсутність реклами в інших моїх іграх, вам все одно доведеться дивитися рекламу, щоб розблокувати скіни та відкрити скрині. Не тут! Ви отримуєте ігровий процес без реклами, і це весело! Вам не потрібно дивитися рекламу, щоб розблокувати скіни або приєднатися до подій, це абсолютно без реклами! Крім того, ви отримуєте бонуси автоматично!
Гра хороша, але немає кнопок паузи та занадто багато реклами
Я буквально люблю цю гру. Єдине, що стримує – це реклама. Я маю на увазі, що я дивлюся додавання, якщо ви хочете ще один знімок, але навіть якщо ви не хочете, вам все одно доведеться дивитися рекламу. Можливо, змінити кожну гру на кожну іншу або кожні 2 ігри. я розумію. Реклама – це спосіб заробляти гроші, але це також спосіб втратити гравців.
Приємно грати в хороші і погані часи.
Дуже класна гра ставлю 5 зірок.🌟🌟🌟🌟🌟
Класна гра ! Але чогось не хватає.
Це прикольно гра
чому дві зірки? Ну це забагато стресу! Я люблю грати в неї, але ти так стараєшся стати великим, а потім помреш! Це не врятує життя, і коли я говорю надто стрес, ось що я маю на увазі. Я грав у гру, і там було написано, що я помер, але я не зіткнувся з ніким іншим стресом. Мені подобається отримувати нове життя, але реклама, яку я б хотіла, щоб ви могли отримати, могла б отримати монети і заплатити, щоб жити з цими монетами, а не рекламою! Ви можете отримати цю гру, але коли ви вдарите свій комп’ютер, iPad, телефон будь-яким іншим, будьте обережні, щоб не зламати її.
Невозможно поставити паузу і немає можливості грати онлайн (на двох). Якщо це виправити, то оцінка буде 5
Snake .io trò chơi trực tuyến Hành động hbow
Гра весела, але майже щоразу, коли ви вмираєте, є реклама про силу, і після великої кількості реклами гра починає справді запускатися, але елементи керування дивовижні.
Гарна гра, але уповільнюйте рекламу, боже, щоразу, коли ви отримаєте оцінку вище 100 (що навіть не так вже й страшно), він запитає, чи хочете ви відродитися, переглянувши рекламу чи ні, не має значення, що ви виберете, це буде все одно показувати оголошення. Я маю на увазі, що це добре, коли час від часу з’являється спливаюча реклама, але мій боже, сума така велика. Це єдина причина, чому я ставлю 3/5, інакше я даю тверді 5/5
Круто
Гра з дампом реклами була в порядку, але після кожної гри вона дає можливість переглядати рекламу та відновлювати або закривати, коли ви закриваєте, все одно вона змушує вас показувати рекламу, а не лише час від часу це відбувається щоразу... видалення зараз.
Download Snake.io - Прожорливый Червячок Android Гра APK .
Загалом, дуже цікаво дивитися або грати. Проте я так багато разів загинув у смерть, що вимушена реклама запам’яталася лише через годину гри. Тож якби існував 2-секундний захист від появи, ця гра була б абсолютно ідеальною. Ідеально підходить для гри буквально будь-кому, хоча я б хотів приєднатися до сервера друзів, щоб бути трохи більш конкурентоспроможним.
Ця гра була б набагато веселішою, якби джойстик рухався краще, тому що джойстик не працює на моєму боці, і я не впевнений, що це ніби збій 😕 🙃 😐, але не дуже гарна гра, інакше, на мій погляд, це трохи нудно
Классно! !!!
Я люблю цю гру, і я в основному залежний від неї. Однак це також дратує, тому що іноді виникає затримка, і елементи керування заклинюють, коли ви не можете змінити напрямок. Будь ласка, виправте це!
Це чудовий додаток. Я не можу знайти нічого поганого. Це безпечно, весело, і я безперечно залежний.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Після кожного програшу зразу вибиває рекламу
Все дуже чудово. Але останнім часом почало глючити, хочеться щось будь ласка!
Гра ужаса потомучто я убил забирают я убиваю мене убивают еще амонгас не працює
Оголошення поверх Оголошення поверх Оголошень. Я розумію, що ви хочете монетизувати та показувати рекламу. Але змусити мене дивитися 6 оголошень, щоб заробити, вимкнути рекламу, щоб я міг переглянути іншу рекламу, це справді вбиває. Рівень жадібності неосяжний!
5* за перші 24 год. Потім додає після КОЖНОГО РАУНДУ. 1* відтоді. Грати на день і видаляти. 2*
Це нудно і завжди відстає, а карта недостатньо велика
Мені подобається ця гра, яка повертає спогади про змію на телефоні, велика різниця в тому, що ви можете пройти через себе 😜
Весела гра, але з будь-якої причини після оновлення програмного забезпечення на моєму телефоні гра вилітає через 5 секунд після початку гри (samsung s21)
Action Games. Package name. pampam.atb.arena ... Jolly Battle Family Board Game ... Snake.io Games.
Download game Stumble Guys: Multiplayer Royale APK latest version 0.33 ... Snake.io Games · Swamp Attack
Гра хороша, чесно. Проте я відчуваю, що просто граю з ботами. Це стає нудно, коли у вас 34 тис., а ваші «вороги» чи «суперники» трохи нижче 1 тис. Було б чудово, якби ви могли грати з реальною людиною, це те, що є проблемою.
Колись любив цю гру. Тепер у вас занадто багато цих крихітних змій, які можуть летіти дуже швидко. Завжди з’являтися, коли у вас все добре. Заберіть деякі з них назад. СМІШНО!
Це дуже весела гра, її додавання не довго, її легко, є багато скінів, загалом це гра, яка відволікає
Перші 10 секунд гри, і ви отримуєте 30 секунд додавання для іншої гри. Не можу вийти з нього, а потім раптом він намагається його встановити.
Занадто багато і довга реклама .... змушує вас видалити гру
Я грав місяцями і завжди виходжу на перше місце за лічені хвилини. Це не справжні гравці. Ніхто ніколи не намагається мене вбити чи кинути виклик. Всі змії роблять те саме. Переходжу на slither.io, щоб побачити, чи можу я отримати реальний виклик від когось IRL.
Графіка погана тому 4
Подобається, тому що на оригінальній змії ти не міг зіткнутися з собою, але я був звіром у цій грі, тепер, коли я можу стежити за тим, як усе з'їдається
64 000 за один прийом. Забагато доповнень. Оголошення продовжимо, добре. Реклама грати, погана. Дякую, що послухали. 5 зірок, коли це буде зроблено.
Snake.io: Fun Battle .io Games Δράση ozy
Пауза в ігрі потрібна
Спочатку залежність. Але пізніше я зрозумів, що всі навколо – боти. І скіни не пов’язані з вашим обліковим записом Google, якщо ви встановите цю гру на свій інший телефон з тим самим обліковим записом Google, вам доведеться знову заробляти всі скіни. Я купив версію без реклами, без реклами. Ненависть додає. Одного разу я отримав 46 000 балів, але навколо були лише боти, які бачили це.
Я граю в цю гру вже 5 років, так приємно, що мені подобається випуск серед нас, будь ласка, той, хто створив це, неймовірно дякую, мої діти так насолоджуються, тепер це так весело і захоплююче.
Додаток Для Android Snake Zone .io: Fun Worms Game, Розроблений Hippo Lab, Входить До Категорії Екшн. Поточна Версія - 1.5.7, Випущена 2021-12-24.
це хороша гра, але її скопійовано з slither. io плюс є так багато реклами, поки ковзає. io не має жодного, і ці оголошення також дуже довгі