Post by phatanodistpan on Mar 7, 2022 12:34:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīga nauda ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Block Strike ایکشن gsv
Colll spēle
Cienījamā Rexet Studio, spēle ir ļoti smieklīga, būtu pelnījusi 5 startus, bet es iedevu 2 zvaigznes, jo manā planšetdatorā Lenovo A3500-FL ir problēma, ja es atveru spēli, parādās šāds logs: "Xposed Detected" . Lūdzu, pastāstiet man, kā šo problēmu atrisināt vai novērst!
Sakot, ka diemžēl bloķēts trieciens ir apturējis manu tālruni, ir Samsung galaxy on 7, lūdzu, strādājiet pie tā, nelejupielādējiet šo lietotni
Spēle nesāksies. Agrāk strādāja labi. Izšķērdēti 20 $, ko esmu iztērējis, iegādājoties ādas, kuras nekad vairs neizmantošu. Lūdzu, izlabojiet šo. Mans interneta savienojums ir lielisks. Agrāk spēle darbojās labi. Pēkšņi pat netiks palaists vai ielādēts pirmā lapa/galvenais ekrāns. Saka, ka blokstreiks ir pārstājis darboties.
Man ļoti patīk šī spēle, bet tā ir tik kaitinoša (es esmu cilvēks, kas pērk un pārdod lietas), ka mēs nevaram veikt personiskus darījumus. Lūdzu, pievienojiet šo!
Diezgan labi. Un es domāju, ka mums vienkārši ir vajadzīga mūsu varoņa zombiju versija, kas nav steiga. Es tikai domāju, ka tā būtu laba funkcija, lai cilvēki varētu saprast, kurš ir kurš, iespējams, vieglāk. Es nevaru skatīties uz viņiem, lai pateiktu, kas viņi ir lmao.
Man jāsaka, ka šī spēle ir lieliska, taču ir dažas problēmas, lielāko daļu laika, kad es spēlēju awp režīmā, mani vienmēr izsit bez iemesla, un daži vienkārši izmet mani no spēles, kad pievienojos.
Vienīgā problēma ir tā, ka ir nepieciešams daudz laika, lai spēlētājiem atbilstu. Lai gan spēlei ir maz karšu no citām spēlēm. Ir labi.
Man iet uz serveriem, un tas mani izsit, im pat nelaboju, lūdzu
Labdien, es tikai esmu šeit, lai pateiktu, ka man ir radusies problēma, kad atveru savu Block Strike Kad tas sākās, tad manā ekrānā parādīsies Block Strike ir apturēta😠😠😠😠.
Kad es pieteicos savā kontā, vairākas reizes tika parādīta kļūda, tāpēc, lūdzu, izlabojiet kļūdu
Šī spēle, godīgi sakot, ir patiešām jautra spēle, un jaunais atjauninājums ir iedegts un viss, bet kopš atjaunināšanas ikreiz, kad izeju no spēles, vienmēr ir zīme, kas saka: "Lūdzu, uzgaidiet...", un tas aizņem VECUMU, vai man tas jāsaka. NEBEIDZAS, un VISAS naudas un exp, ko nopelnīju no spēles, ir PAZIŅAS. Tāpēc es šodien to pārinstalēju, tad ir vēl viena KĻŪDA, kurā, piesakoties savā kontā, ir rakstīts "Savienojuma konts", kā arī norādīts, ka līmenis ir 0. Tāpēc es ceru, ka jūs varat izlabot šo kļūdu, lai spēle būtu patīkama.
Apbrīno šo geimu!
Warhammer Quest 2: The End Times Strategie xyim
Meh ne ipaši laba jo es ieeju spēlē un man rāda ka slikts internets pat ja man ir gg intenets so nez ka citiem bet man nestreda sarpcitu ja tu izlasiji visu atrodi dzivi lielas atsauksmes neko nenozime peace out
Nc spēle. Bet pārāk daudzas lietas, kas jālabo, piemēram, serveris Es vienmēr saņēmu augstu ping, mans zemākais ping ir 90 līdz augstākais 10 000, tāpēc kā es varu spēlēt ar šo tik trash labot to. Arī ieroča skaņa nav laba......... Un atgūt izlīdzināšanas atlīdzības, es vēlos, lai tā novērtētu 5 zvaigznes, bet pirms tam jums ir jāizlabo sava spēle......... aug tvērums ir pagājis. atpakaļ. Pievienojiet arī TURNĪRU vai RANKED
Ļoti forša spēle, taču ir pārāk grūti iegūt naudu
Vajag piestrādat pie grafikas un jauniem ieročiem
Šī ir slikta spēle, es nopirku ieroci, kas maksāja tikai 9 zeltus, bet tā patiesā cena ir 5800, es domāju, ka izgatavoju arī to, kur jūs varat iegūt LVL un iegūt jaunus ieročus bez maksas, bet jums tas ir jāizlabo, ok, lai arī nauda būtu nedaudz augstāks katru reizi, kad izejat no režīma, man patika šī spēle, bet tagad tā ir miskastē, lūdzu, lūdzu, izlabojiet to.😢😢😢😢😢😢😀😀😀😀😀
Šī spēle ir jautra, taču šobrīd kļūst garlaicīga spēlētājiem, lai atrastu dažus serverus, tad es nevaru atrast dažus serverus, jums ir jānospiež atskaņošana, pēc tam jāatrod kāds pielāgots serveris, pirms atrodat dažus serverus. Pat šī bloka bloķēšanas vecā versija. Viņiem ir saīsne, lai atrastu dažus serverus, lūdzu, izlabojiet to Es vēlos veco bloku Strike plss FIXXX ITT😭😭😭
Block Strike Akcijske igre nyel
Lūdzu, izlabojiet ff: 1. Sameklēšana - es sastopos ar ienaidniekiem, kuri ir gandrīz nopirkuši visus ieročus, kur man ir tikai pamata ierocis. 2. Apbalvošanas sistēma - dod tikai DAŽAS monētas, apgrūtinot ieroču iegādi, jo mēs sastopamies ar ienaidniekiem, kuri ir iegādājušies uzlabotus ieročus. / labāks ierocis nekā mums ir, ceru, ka jūs sapratīsiet un šī spēle ir laba!!
Patiešām lieliska ar daudziem dažādiem atskaņošanas režīmiem vienīgā problēma ir tad, kad es eju uz futrāļiem un skatos video, lai atvērtu lietu, tas nedarbojas vairākas reizes nospiests tas arī nedarbojās, lūdzu, izlabojiet to un es došu 5 zvaigznes četru vietā
Pārāk daudz kļūdu pēc tam, kad es sniedzu 5 zvaigžņu pārskatu par saviem iecienītākajiem režīmiem r tagad buggy, lūdzu, izlabojiet to zombiju izdzīvošana ir buggy munīcija maina aizbēgšanu un jaunie kaujas spēki ir buggy, un es ienīstu jaunos kaujas spēkus un liek man to ienīst vēl vairāk bc pogas nedarbojas un 2. bumba ir bojāta, lūdzu, izlabojiet kļūdas un arī jauno vadu atjauninājumu, bc tagad ir kāpnes netālu no zombiju nārsta punkta, tāpēc zombijiem ir pārāk viegli iet uz turieni evakuācijas kļūda ir atvērti visi vārti. nav spēle, ko atceros
Es ienīstu šajā spēlē, ka nevaru nogalināt cilvēkus komandas nāves mačā, jo viņi vienmēr atvienojas un katru reizi, kad mana spēle avarē (tas attiecas uz šo atjauninājumu) un kavējas. Es pat nevaru atskaņot vienu serveri, jo es atvienojos no nekurienes, mana spēle katru reizi sasalst, un tā kļūmē. Labojiet šo atjauninājumu, ja vēlaties 5 zvaigznes :/
Block Strike Akció emv
Sūds pēdējais visu laiku rāda ka vajag akauntu spiežu konekts un man nespiežas a iziet gan spiežas vienāršs sūds bļa un es satiktu tos kā šo spi uzstaisija vienkārši nosistu un apčurātu uzvemtu uzdirstu un tad nosistu
Block Strike Akčné nmmh
B*e kas par s**a spēli ak47 jaakraaj pusmuzu
Tā ir laba spēle, bet vai jūs, puiši, var pārtraukt, iedodiet man to pašu uzlīmi
Es esmu 2018. gada spēlētājs, es tikai vēlos spēlēt savu iecienītāko veco spēli, līdz zemāk parādās ziņojums "taimauts" es to tūlīt lejupielādēju 5 reizes. ES SPĒLĒJU VIENU NO SERVEREM, TAS TIKAI PĀRIET MAN UZ MELNĀ EKRĀNA TAGAD NOLABOJOT ŠO, JA NENOVĒROSIET ŠO PROBLĒMU ES PIEVĒROJU 1 STAR RN TAGAD LABOTI (Atvainojiet par gramatiku)
Spēlējot, tas vienmēr avarē, un tajā tiek parādīta kļūda 773
Es piešķiršu tai divas zvaigznes, jo tirgus vairs nav. Un dažiem spēlētājiem ir milzīga veselība. Taču spēle ir tik jautra, taču, ja tirgus atkal ir atvērts un tiek novērstas nepilnības, novērtējiet to ar pieci:)
Ir arī kostīmu karte, kas man patīk
Spēle ir forša, taču ir dažas problēmas. Pirmkārt, kad es atgriezos pēc ilgas spēles pārtraukuma, vairāk nekā puse no manām skinām bija pazudušas, ceru, ka tam ir iemesls. Otra problēma ir tā, ka mačā cilvēki tiks nejauši spārdīti. Ceru, ka drīzumā būs kādi risinājumi.
Oho, vispirms noņemiet tirgu, tagad mainiet labāko zombiju karti, kādu esmu spēlējis smh:(
Оооооооочен хорошая игра тура топчик Я К Я
Jaunais atjauninājums, ko mēs nevaram atskaņot, jo ir kļūda, ka pēc nāves jūs vairs nekad neatsāksiet bloķēšanas brīdinājumu, ir labākā spēle manā planšetdatorā, bet tagad tā ir sliktākā, lūdzu, izlabojiet to.
Spēle ir lieliska. Tam ir dažas no visvienkāršākajām grafikām, taču tajā vienmēr ir konkurences un pilnības noskaņa. Esmu spēlējis, pirms viņi pārdēvēja karti par putekļiem, taču to atinstalēju, un tagad es to nevaru spēlēt, jo spēle apstājas katru reizi, kad to sāku. Man ir pietiekami daudz atmiņas un RAM, taču tā turpina "apstāties", pirms es nonāku izvēlnē. Ja jūs, lūdzu, veiciet atkļūdošanu, tas varētu palīdzēt man atkal spēlēt spēli un daudziem citiem, kam varētu būt tāda pati problēma. Paldies.