Post by phatanodistpan on Mar 7, 2022 12:16:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Akıbet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Akıbet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık belirteçleri ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Akıbet 2022 version ▞▞▞
Korkunç oyun. Çekimlerim çok gecikti. Emekliyorum ve koşmak için ayağa kalkıyorum, adamım koşmayacak ve ben vurulurken sıkışıp kaldı! Ayrıca bir keskin nişancı ile birine 5 kez vurabilirim ve adam hala hiçbir şey olmamış gibi etrafta koşturuyor. Allah korusun iki kere vurulursam ölürüm.. Oyun oynamak çok can sıkıcı! Eleştiriyi iyi karşılamadıkları için incelemem de silinirse şaşırmam! Bu oyuna 0 yıldız verebilseydim, yapardım! Vaktinizi boşa harcamayın! KOİ daha iyi!
Yeni güncellemeleride ses sıkıntısı var yüzünden sık sık çıkabiliyorlar sadece bende anlarım ama diğer insanlarlada da aynı sorunu düzeltmeniz gerekli bu sıkıcı oyunu bile gelebiliyorlar (üstelemesın diye 5 yıldız verdimlvlvlvk)
wjwkwjhwhwjskshshsjsjsksjsjsjsjsjshshsjsksjsjsjsjsjsjshbskwkshshwjajiagshsiwiwhwhwjwiwiwiwiwhwvwkiwjwjwjwjwjjwwjjwjwwhhsjwhwhshshsbsjsuwhwjsiwueveodiavwnfosuwvjekcoebebiagrvjeiduebrieieheneiduebowidbdbsosisbbsisjsjsjsjehbebdoshdbeowgeoxiwhqowoowdblemsoxlslwjdbgafateueidj dnzksjshsjwos eisjsj dusjevd Ed: oyun o kadar güzelki anlatamam safra ama bazi hileler bunlar yüzünden rankım düşüyo ONUN Dışında oyun resmen harika Tüm Dünya aleme tavsiye ediyorum --- seni seviyorum pubg-- rastgele buglar Var ziyaretinde
Güncelleme çok iyi ama yeni karakter Anna'nın birçok sorunu var... yüzünün rengi farklı, sonra vücut oyunda da lobide çok farklı görünüyor sonra oyun içinde oyun alanında bir maske gibi çirkin görünüyor lütfen düzeltin.
1.7 güncellemesinden sonra birçok hata ve sorun, oyunu her açtığımda kontroller ve ayarlar değişiyor. Ne zaman ölsem oyun devam etmiyor ya da devam ediyor, sadece takılıyor ve bir kez daha yeniden başlamam gerekiyor, lütfen canım bunu onlardan sonra yönet oyun çok eğlenceli olacak
Pubg Bir tane destansı versen ne olur? Jsjsjzjzbzjzjzjzhzgzjjzgzhzjzjschz znzhvzbzzkkzvzhzkzjzbzbnsbzbskznzvzhzjz jsjzhxjzjzjzkzkzjhzbzkzmzbzhjzjzjcfjjffjfjjfjfjfifkfgofokffkckkfckcjkfkfduudhdjffjjfjfdjkffkckckckvkogckjcjcckkfgoogigigogigif sjsjsjsjshjsksjwhsvdjsjshskagdgdhshxbxjzkshhxhxbdnxkxlxnx Zjjskdbxjxkzmsmzxhdjksks
İyi oyun onu seviyorum ama onunla ilgili problemler, çok fazla ve dalgalı gibi donuyor ve oynamak için bile çok geç kalıyor... diğer oyuncularla bir çatışmanın ortasında sizin gibi ve durduğunda donup kalıyor gecikmeler ve donmalar öldüğümü söylüyor çok fazla maç kazanabilirdim ama tam birine ateş ettiğimde donuyor ve sonra bom ölüyorum ama bunun dışında gerçekten harika bir oyun
Oldukça rahatsız çünkü hesabım on yıldan fazla bir süredir yasaklandı ve bana yalnızca bir yıldan fazla bir tarihte kullanıcı sözleşmesi ihlali olduğunu söylüyor ve bulabildiğim tek şey telefonumun bir maçın ortasında çökmesi.
İyi oyun ve her şey ama ben ai'ye karşı oynadığımda, silah aldığım anda sadece dalgalar ve saldırı dalgaları var, takımım bir yapay zeka gibi ara veremiyormuş gibi daha fazla gelmeye başlıyor bir diğeri ölü daha da fazla geliyor, demek istediğim şu tekrar savaşmaya başlamadan önce en azından sağlığımı iyileştirmek için bir ara vermem gerektiğini
PUBG MOBILE LITE Veiksmas tzwx
5 verecektim ama ağ hatası diyor ve indirmiyor bu yüzden klasik savaşta takılıp kaldım. Uninstaller'ı deneyeceğim ve bir kez daha yeniden kuracağım.
Çok İyi bir oyun türkmenistanlıyım VPN ile çalışıyo Ms: 600 veriyor bu vpnsiz Yapın lütfen ÖNE çıksın diye rastgele (jdjdjdjdjdjjxhxjxhxhxhxjxjxhjdudjdbxisnxhdjbxjzbzjxnxbxxnbxjsjsnxjdjdhdjdhnxbxhdndbxjddhnxbxjxbxhdnhxbxhxbxhxbxjxnxhddjxbdjbxbxudbdudbxjdbdjdbhdbxbjdnxudbxjnxjxbxhbdhxbhxbxhbxhxbxhxbxbhxbxhxbxbbxbxnxbxbxbxbxbbxbxnxbxbxbxbxbxnxnxnxnxnxbxbxnxnxnxnnxxnnxnxnxnxjdnnnnndnxnxnxnxnxnxnxnxnnnnňnxnxnxnnnddnnddnnddndndndndndndndnndndndndndnxnxnxnxnxnxnxjxijdjdbdidhbdjduxbjrhfvrvtcbrndnzuctvrcyx)
Oyun eskiden daha güzeldi ama şimdi game hiç birşeye yaramıyor paraşüten atliyom harita yüklenmiyor yerdeki silahi safra zor aliyorum bide uc fiyatlari pahali RASGELE hsjwjdndndbsnsmjsjsjsjsnsmsmsjsjdjehehehrhehejskskjsjsvsjalalsldieueue737egvejsjsjehehwjsjsjevsjsjsjsjsjsjshshshsjsjsjsjdjsjdjdjdjdjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjdjdjdjdjhrhdyejekdvkdjehekehekeiejejdndjejekeo399eur93uro3u4o38392leleodoekdjkdjfhdjjsjdjdjdkjdjdjfhfjdjfjfjfjjfjfjfjfjrjfjjdmxkdkfkfkfjfjjtjfjgjfjtjrjrjrjrjrjrjrjrjrjjtjtjrjfjfjjf
PUBG MOBILE 1.8 Güncellemeleri | GameSatış
Merhaba pubg bu günlerde yeni güncelleme nedeniyle android cihazlar çok fazla gecikme ve bug ile karşılaşmaya başladı. Benimki gibi 888 Snapdragon cihazları bile çok fazla gecikme ve aksaklıkla karşı karşıya, lütfen güzel oyunumuzu bu sorunlar olmadan yapın. pubg'ye teşekkürler.
Şimdi yeni güncellemek güzel olmuş ama güncellemekten 1 hafta sonra ağartıcınızı elimize almanızda 3 saniye boyunca atışınızı yaptığınızda 7 saniye veriyo neden yani yapacaksanız doğru düzgün güncellemeyi yapın. Örümcek adam film inde örümcek adam 7 saniye bekleyip örümcek ağı atyo lütfen bunu kullanın artık artık hiç bir anlamı önemlidir.
PUBG MOBILE: Akıbet App Store'da - Ashburton Minerals
PUBG MOBILE: Aftermath แอ็กชัน haf
Animasyonların çalışması gerektiğini belirtmek için buradayım ve hey pubg pc lite'ı geri getirebilir misin? Abim eğleniyordu lütfen gt 730 2gb ddr3 bilgisayarda oynuyor ve eğleniyordu diğer özellikler i5 4.nesil 16gb ram ve 1tb harddisk rica ederim
Bu iyi bir oyun. ancak son güncellemeden sonra 19. sezon, çizgi film ve aptal bir oyun olmasını sağlıyor. Serbest fuar oynuyormuşuz gibi hissediyoruz. Ama eski pubg'yi seviyoruz. Lütfen bu aptal oyunu bir dahaki sefere Gerçekçi oyuna değiştirin. Ve oyundaki hatayı düzeltin 🙂
Abi çok iyi bir oyun tavsiye ederim ama iyi olur iyileri varyans uygulanabilirliği çok iyi olur random:sjsjsjhshssjshbjzjsdjdbjxndjxhdxbsjdnsnjznsjsjsjsjsjsnjsjsjjjsjsjsjdbjxndjxhdxbsjdnsnjznsjsjsjsjsjsjsjsjsjjjsjsjsjsnxundxujn
hala çok güzel 3 yıldırım oynuyorum çok oynamanızı tavsiye etmiyorum ama 1.7 eskilerden güncelleyemiyorum ve site güncellemek zorunda kalmak ve şimdi de 1.8 sürümü geldi ve yine oyun yapamıyorum nedeniyle güncelleyemiyorum güncellemiyor başka site güncellemedenye değiştirmeye çalışmıyorum bu durumda bu düzeltilmişin
Wifi açık olmadığında tüm oyunları oynayabilir, wifi'ye geçebilir ve sadece 1 oynayabilir. Oynamak için oyuna girmek 10 dakikadan fazla sürer. Tüm müşteri hizmetleri, benim sorunumla ilgili olmayan bir sürü rastgele önemsiz şey. Gece boyunca gerçek bir insanla konuşamam
Yeni güncelleme. Daha fazlasını almak gerekirken oyun gerilemiş. Hala lobinin ses bagına sorunu devam ediyor. Oyun istegi atilip cevapsız kalanlar bildirimlere düşmüyor ki sayfasındada zaten saglikli bir sekilde açılmıyor.lobiye ayni anda fazla fazla kisi girginde Hikmet ekran donuyor.oyunda oyuncu engelleme ozelligi var nese engellesende yine seni çağırabiliyor engelleme tam olarak bu durumda yeniden yaratma? Oyunda cok can var daha ama gidemiyor
bu tür bir oyuna gelmeniz yeni güncelleme ile kademelisi benden düşük veya yüksek olan arkadaşıyla oyun oynuyamıyorum biz bu eğlenceli için oynamak için oynuyoruz boyutun önünü kesmek için böyle saçma sapan bir yola başvurmanız çok ilk defa bir oyun platformunda bu gibi saçma sapan oynamak için hileyi kesmek için bu kadar saçma sapan hayal etmek için hileli sıradaki kasanların geçmek amaça oyundan komple sistemlerin hileleri bizim suçumuz ne. Yorumumu sürekli siliyorsunuz siz sildikçe ben geri atıcamdan çıkmadan
Rocket League Sideswipe Sport hqoy
Sayın oyun yöneticileri daha önce de yazmamama hiç bir çözüm bulunmadı bugün güncelleniyor.
Oyunun son güncellemesi bana hala gelmedi arkadaşlarımla bu Yüzden takım kuramıyorum bu sorunla ilgilenirseniz sevinirim gerisi üste çıkması Için rastgele kcmrkfmdmcldmflrvmrkmcfkckkdmcekışıfşışufludpudpudşufşufşufşjfşjfşjfşıgiıgiıgşıfşıfşufiıfğıfğıfğıgğıfiığıfşıfğufşuşufpudpudludoudpufpupudpudludludlufşucşışufğufğufpufpufğufğufğufpıfğufpufğıfğıfşupufğıfğufğufşufğığufğufşudğıfpuflyxkydoyşufludludljclufouflydljluflufluflupufoydludpurpudşufpufpufpufpufpufpudoudoudpudoufpufoudpudpıfffpufpufpıpuşufpıf
Bu şimdiye kadarki en kötü güncelleme, birçok sorun var: mikrofon ve ses, mobil veri kullandığımda dosya indirmeyi durduramıyorum (durdurmak için bir dip eklemelisiniz!!, gecikme.... Az önce biraz bahsettim. gerisi daha kötü çünkü bir an önce düzeltin...
Oyun çok iyi 3 yıldır oynuyorum ama son gelen örümcek adam güncellemesi de 7 saniye sonra ağ atma çok kötü olmuş eski yetiştirmek için rica ediyorum
Oyun güzel ama kovboy maskesi gibi beyaz olana kırmızı haydut maskesi eklemeleri gerekiyor ve japon saçı eklemeleri gerekiyor
BU BENİM KİŞİSEL DÜŞÜNCEİM: Bu Oyun Canınız Sıkıldığında, Seyahatteyken ve Evde Eğlencelidir. Ancak Oyunda Hala Hatalar Var. Şikayet Ettiğim Kardeşim Gibi Hackleyip Kodlayan İnsanlar Var. Bu Oyun Genel Olarak Eğlencelidir.
PUBG MOBILE LITE Darbības spēles ngtt
Oyunun Anasını Aglattınız Bu ne ben elmasım arkadaşı altın diye onunla oynayamıyorum ne yani herkesi. Aynı zamanda olması şartımı sonra ağ atma keretık 7 sn yapmışlar saniyeli saniyeli saniyeli istemede oynamaz bu kadar oynamam (5 bu şeyler durmaciksindiyeverdim.
Uc fiyatlarına göre çok pahalı bunu düzeltmeniz gerekiyor.
Arenada'da görüyorum adama gidiş yolunda olunabilirden sonra oyun yazı geliyor cezasin satın alınabilirna dikkat et ben diye kestirmeye devam ediyorum.
Söylemeye gerek yok rastgele sjsjjsnsnsjsjsjsjsnsnsnsnnsnsıjxıcıjcıjddpdıjxpxjpxıjxjlxjlcıjcjıcljcıjcıjcıjcıjcıjcıjcpjcıjcöicöicjıfköfıkföifköfökfipdjıcıjcıjcıkcıkcjıcjıcıjxjpxıjxıjcıjcıjcıjxpjclufpucpufiffıkcıifpicökfköcıkcpifıjdıudpudpudoudıjdpidgikfcjffjifigjvickkckjxkfcifo8ffovıblhog7giupcıjcıjflyxçzlytoəsoy. Şmuvəiu Y6vodoyshlhxluxıucıcıjcşjcljckg,ohxljcljcpucljcpucjpxpucupcıjcpufupdödöiyzöitsöxöyixxöxyxgiöökgxökxgkxgögiiziögxöxkgxöigöixyögiy
Oyunda büyük bir grafik çipi var ve aksaklıklarda bir çözüm yok ama oyun güzel. Umarım bu sorunlar en kısa zamanda çözülür
Papçide senelik kullanımda ve küçük oyun güncellemeleri her telefonlar kasmaya başlıyor 10.000 liralık telefonda hala oyun kasma yapıyor bu yüzden kasmalar şikayeti çok uzun süre devam edecek bugün 20.000 lira bir telefonda aynı şekilde olacak kadar diyeceğim teknoloji çok kolay bir cebinde o para için hazır bitmişa pubg bir günde kaç para 💰 çok beden desteği veren siz de doğrulama 20 milyarlık telefonda bile oynamıyor 🧐🌍
Ama yeter ben oyuna 15.seazon başlatılmaya başlanıldığında çok şiddetli oynuyodum donma kasma yoktu şimdi kasıyo donuyo oyundan atiyo fps artik doru düzgün bir şekilde görmek istiyoruz.
Arızalar.... Paraşüt arızası.. Ayakta durmak arızayı sürüyor.. ekran bazen siyah beyaz oluyor.. düşmanların benim için görünmez olduğu yerlerde arıza, beni öldürmelerine ve yeni kazandığım 3 saatlik puanımı kaybetmelerine neden oluyor..
3g ağına geçmeleri gerekiyor çünkü bu oyun her zaman beni 3g ağ hizmetini kullandığım bu oyunda herhangi bir modda atıyor.
Favorilerden biri ama çökmeye devam ediyor! Son oyun dışında, başlangıçta bir oyuna yeniden başlamak ve yeniden girmek çoğunlukla iyi oldu. Solo mod, 3 oyuncu kaldı ve kritik bir anda çöküyor! Kabul edilemez.
Bu oyunu beğendim ama tek sorun, yavaş bir servis olmadıkça indirmenin bazen uzun sürmesi ama oyunu gerçekten seviyorum Teşekkürler
Oyun oynanışı grafikleri kendi ama bu kadar para gözden geçirin yoksa ne gereği var bi umrunda değilde varsa set bir ürün veriyonuz oda süreli bir günlük ücretsiz bir tatilde kişiler sevinsin ticari veya destansı olmasada sıradan bir Yaşama bağri oyunculara değer vermediğinizi anlamasın UC fiyatları normal bir oyuna göre çok fazlaydı ama şimdi %50 daha zam geldi her ay bir rp açıyorum onun dışında hiç kimse almam.
Gerçekten eğlenceli, ama tüm bu aptal kıyafetler ve sürekli güncellemelerle fortnite olmak için çok uğraşıyorlar. Basit tutun.
Oyun çok ama adaletsizlik var livik olduğundan beri erengeldaki lut oranı %50 adam dp,akm,m24,m416,kar98 buluyo ben tabanca bizon uzi ump bakıyor benim bir km güzelim benim 3 sv yelek yok benim 2 sv kask 1 sv kask onun yerine sıksam bile ölmez adam bana 5 mermi sıksa ölürüm ben elmas 3'üm adamlar ise fatih,as,16. fatih falan filan benim takımımdakiler platin 1 altın 5 (nadiren elmas sezon as) ama oyun çok iyi sadece haksızlıklar sona ersin.
1 kre 2 kere oynuyon sonra bacı küfür etmek oyun sikiyo 8 bin TL ye kadar para yatırdım banladilar yeni hesap beni takım arkadaşlarım beni öldür bennalet bir oyun hakkında zaman kaybetmek gibi ben ta...
1 saat önce güncellemeyi indirdim hiç bir şekilde oyuna giremiyorum. 30 fps bir el ambar girim diyorum. Adam ben 2 sn öldürüyo. Ulan oynim ya da hileler basmış bir haritaküçücük oyununda bir bakımda. Kıyafetler hakkında da. S12 den sonra s12 de dahil olmak tam bir kız kıyafeti. s9 s10 daki setler çöpler için oyun oynayın. YORUM ATILAN TARİH:13/01/2022